Ariostea Restyling Boutique Paris

Ariostea Restyling Boutique Paris

Following the renovation of the Ariostea space in Rue de la Pepiniere in Parisby Marco Porpora Architects, the frontof the area is now paved with large Ultrasheets alongside some state-of-the-art installations in wood, stone and marble.
The overall plan of the store is a single open space designed to giveunrestricted access with no physical barriers, except for the seven stations thatarticulate the display areas without interrupting them.

In front of this, mobile installations with display cases are clad with thesame Ultra Marble and Ultra Onyx that is used for the path throughthe showroom, covering both floor and walls.
A series of sliding panels the entire height of the space, arranged by type andincorporating all the Ariostea collections,are arranged around the perimeter of the rear section of the space, where thefloor is paved with Ultra iCementi.

In the central section there is an installation consisting of a partition and atechnical platform, which broadens the overall perception of the entire areawith Ariostea's extended family of High-Tech Woods.
Large glazed surfaces and basic wooden structures bring the whole thingtogether, creating a natural juxtaposition of the various cladding solutionsavailable in the French capital, just a stone's throw from the Opera and the GARE SAINT-LAZARE.

Our web site uses cookies to improve your browsing experience.
For more information on cookies and how to control enabling of cookies with your browser settings, please view our "Cookie Policy".